Ingyenes rendezvénnyel várnak mindenkit Gyermeknapon a Tokaj Fesztiválkatlanban 2024. május 26-án, vasárnap 10 és 18 óra között.

Már hagyomány a gyermeknap a Katlanban

Vidámság, játék, kacagás, öröm, boldogság. Így jellemezhető idén is a Tokaji Gyermeknap. A közelgő rendezvény alkalmával itt a lehetőség, hogy minden csakis róluk szóljon. Ez az élmény pedig a család szeretetében válik teljessé.

Ha szeretné felejthetetlenné tenni családja számára az idei gyermeknapot, látogassanak el május utolsó vasárnapján a Katlanba, ahol izgalmas műsorokkal, meglepetésekkel várunk mindenkit. Lesz itt minden, amit élvezhetnek majd a tokaji családok. A kicsiknek bábszínház, a nagyobbaknak sportbemutatók, artista parádé, játékos vetélkedők. Itt lesz Pancsi bohóc, és a gyerekek személyesen találkozhatnak kis kedvenc mesehőseikkel, a kíváncsi Bing nyuszival, de még Bogyóval és Babócával is. Népi játékok, kézműves foglalkozások teszik majd még élvezetesebbé a napot. Kicsik és nagyok is megtalálják a nekik való szórakozást.

Ha a színesebbnél színesebb programok során pihenésre vágynak, válogathatnak majd a vásári finomságok közül vagy felülhetnek a városnéző sétavonatra.

Kísérő programjaink között megtalálják egész nap az ugrálóvárat, arcfestést és a gyermekek kedvencét, a csillámtetoválást is.

Szeretettel várjuk Önt és családját május 26-án, a 10:00 órakor kezdődő gyermeknapi rendezvényünkre, a 10 éves Fesztiválkatlanba.

Jöjjenek, és éljük át ezt napot vidámságban, nevetésben!

A rendezvény szervezői a tokaji Kulturális Központ és a Fesztiválkatlan csapata.

A szervezők