Akadálymentes

Aktualitások

ÉRTESÍTÉS LÉGI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

Ezúton értesítjük, hogy Tokaj Város Önkormányzat illetékességi területén légi biológiai szúnyogírtás kerül elvégzésre. A védekezés időpontja: 2024. április 22.;23. napja (főnap) a polgári napnyugta utáni időszakban.

ÉRTESÍTÉS LÉGI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

ÉRTESÍTÉS FÖLDI SZÚNYOGGYÉRÍTÉSRŐL

Ezúton értesítjük, hogy Tokaj Város Önkormányzat illetékességi területén földi kémiai melegköd képzéssel történő szúnyogírtás kerül elvégzésre. A védekezés időpontja: 2024. április 22.(hétfő) a polgári napnyugta utáni időszakban.

2024.04.15. / Aktualitások

Geszti Péter előadása Tokajban

Geszti Péter előadóművész, reklám- és marketingszakember tartott motivációs előadást a Minaro Hotelben „Nem adom fel! – Megújulás & Innováció” címmel. A programot a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezte a vállalkozók számára, akik díjmentesen vehettek részt az előadáson.

2024.04.11. / Aktualitások

Programokban gazdag volt az idei húsvét Tokajban

Nagycsütörtöktől Húsvét hétfőig számos programmal várták Tokajban a helyi érdeklődőket és a városba érkező vendégeket. A rég nem látott programkavalkádot városi intézmények, civil szervezetek és egyházi közösségek hívták életre.

2024.04.02. / Aktualitások

Megemlékezés a Nemzeti Ünnepen

A Paulay Ede Színházban tartotta a város a március 15-i megemlékezését. Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 176. évfordulóján a Tokaji Gyermekkert Óvoda és Bölcsőde növendékei valamint a Tokaji II. Rákóczi Ferenc Tehetséggondozó Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola diákjai adtak ünnepi műsort.

2024.03.18. / Aktualitások

Az évtized kiállítása a Tokaji Múzeumban

A napokban nyílt meg az a rendhagyóan szép és elegáns kiállítás, amely Béres Béla (1912-1997) tokaji plébános, kiváló borász és értékmentő műgyűjtő életútját van hívatva bemutatni. A tárlat olyan nagyszerűen, valósághűen jeleníti meg dolgozószobájának enteriőr hangulatát, hogy szinte a lelkipásztor úr társaságában lehetünk. A térben megjelenő embermagasságú portréjának kontúrjai, a modern technika segítségével látható mozgóképes arcképe és „megszólaló hangja” varázslatos közelségébe engedik a szemlélődő látogatót. Így ez a kiállítás - hála a múzeum valamennyi munkatársának és a közreműködőnek - olyan jól sikerült, hogy valójában meg is szólal!

2024.02.27. / Aktualitások

Hétfő este a könyvtárban

Hagyományosan a városvezetővel tartott beszélgetéssel vette kezdetét az idei „Hétfő este a könyvtárban” című programsorozat. Posta György a vállalkozói köszöntéshez hasonlóan szólt a befejezett, a folyamatban lévő és a hamarosan induló fejlesztésekről valamint az aktuális kérdésekről is.

2024.02.20. / Aktualitások

Idegenforgalom

Image