Az Önkormányzat a Városgondnokságon belül létrehozott egy ügyeleti csoportot a város területén a járványügyi helyzettel kapcsolatosan esetlegesen felmerülő és gyors intézkedést igénylő feladatok ellátására, továbbá változásokat léptetett érvénybe a rendkívüli helyzetre való tekintettel a Tokaj Város Önkormányzat tulajdonában lévő, Városüzemeltető Szervezet által működtetett konyhákon.

Tisztelt Tokajiak!

  1. március 13. napjától a Városgondnokságon belül létrehoztunk egy ügyeleti csoportot a város területén a járványügyi helyzettel kapcsolatosan esetlegesen felmerülő és gyors intézkedést igénylő feladatok ellátására.
Kérem a tokajiakat, hogy a város területén jelentkező járványügyi problémák esetén az alábbi telefonszámok valamelyikét hívják:

Valler István                         + 36 20 772 23 36

Szvirida György                   + 36 30 371 82 04

  A rendkívüli helyzetre való tekintettel a Tokaj Város Önkormányzat tulajdonában lévő, Városüzemeltető Szervezet által működtetett konyhákon az alábbi intézkedések kerültek bevezetésre: 

Időskorúak Otthona konyhán a vendégétkeztetés teljeskörűen megszüntetésre került.

 

- Széchenyi István Kollégium konyhán,

- Általános Iskola tálalókonyhán,

- Kereskedelmi és Idegenforgalmi Iskola ételkiosztóján,

- Tokaji Óvoda ételkiosztóján,

 

az ételhordóban történő elszállítás megszüntetésre került.

 

Az intézkedés határozatlan időre, visszavonásig érvényes.

  Tegyünk meg mindent biztonságunk és egészségünk védelme érdekében, próbáljuk közösen megelőzni a koronavírus elterjedését!