Tokaj Város Képviselő - testülete az idén is karácsonyi csomagot ajándékoz a 62. életévüket betöltött, életvitelszerűen Tokajban élő lakosoknak és az életvitelszerűen Tokajban élő, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben és lakhatási támogatásban részesülőknek.

Tájékoztató


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Tokaj Város Képviselő - testülete karácsonyi csomagot ajándékoz a 2020. évben 62. életévüket betöltött, életvitelszerűen Tokajban élő lakosoknak.
A 62. életévüket betöltött személyeknek a csomagot a Családsegítő Szolgálat munkatársai kiszállítják 2020.12.07-től. (A járványhelyzet miatt az átvételt nem kell aláírással igazolni, az osztást végző munkatársaink igazolják a csomag átvételét. )
Az életvitelszerűen Tokajban élő, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben és lakhatási támogatásban részesülőket, valamint élethelyzete miatt rászorulókat családonként is csomagban részesíti a Képviselő- testület. Számukra értesítést küldünk az átvétel helyéről (Tokaj, Bethlen G. út 23.) és idejéről (2020.december 7-én és 8-án 8-órától 15 óráig).

   


Tokaj, 2020. december 1.

Tokaj Város Önkormányzata