Tokaj Város Településrendezési eszközei III/2. számú módosításának véleményezése

LAKOSSÁGI FÓRUM

Tokaj Város Településrendezési eszközei III/2. számú módosításának véleményezése

 

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 38. § (2) bekezdésben foglaltaknak megfelelően tisztelettel tájékoztatom Önöket, hogy elkészült Tokaj Város Önkormányzatának Településrendezési eszközei III/2. számú módosításának tervezete.

Tokaj Város Önkormányzatának Képviselő-testülete fenti tárgyakkal kapcsolatban

2022. október 26. napján (szerda) 12.00 órakor

lakossági fórumot tart, melyre Önt ezúton tisztelettel meghívom.

Helyszín: a Tokaji Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tanácskozó terme

Tokaj Város Településrendezési eszközeinek III/2. számú módosítása a http://www.tokaj.hu/telepulesrendezesi-eszkozok/  linken található meg.

A lakossági fórum keretében bárki személyesen felteheti kérdéseit, illetve megoszthatja véleményét a témával kapcsolatban.

Tokaj Város Önkormányzat Képviselő-testületének a településfejlesztési és településrendezési dokumentumok, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézmények partnerségi egyeztetési szabályairól szóló 13/2017. (IX. 1.) önkormányzati rendelete alapján észrevételeiket, javaslataikat a lakossági fórumon szóban vagy a lakossági fórumtól számított 8 napon belül írásban, papír alapon, továbbá elektronikusan tehetik meg a fenti linken szereplő tervi módosításokkal kapcsolatosan.

Megjelenésére feltétlenül számítunk.