Újabb fejezetéhez érkezett szeretett településünk történelmi belvárosának felújítása!

A munkálatok első ütemében a Bethlen Gábor és a József Attila utca sarkától a Főtér felé, valamint a Rákóczi Ferenc utcában, a szobortól szintén a Főtér felé 150-150 méter hosszúságban megújul a bal oldali járdaburkolat, továbbá előkészítésre kerülnek az új zöldfelületek kialakításához szükséges területek. A kivitelezés ezen szakasza várhatóan július 15-étől szeptember 30-áig tart.

A lakosság biztonsága érdekében a felújítás alatt ezeken a szakaszokon korlátozni szükséges a közlekedést.  Kérjük az autósokat, hogy fokozottan figyeljenek a gyalogosokra, kerékpárosokra.

Az építkezés alatt az érintett területen valamennyi szolgáltatás zavartalanul elérhető. A kivitelezés szakaszolását a lakossági szempontok figyelembevételével alakítottuk ki.

A munkálatokat támogató türelmüket és megértésüket köszönöm!

Hisszük, hogy közös fáradozásunkat siker koronázza, és immár nem csak borunk, de szeretett városuk is méltó lesz világörökségi rangjához!

Amennyiben kérdése lenne a belvárosi rekonstrukcióval kapcsolatban, kérem keressen a fogadóórámon 2024. július 19-én, pénteken, 9:00-12:00-ig.

Fogadóórára való bejelentkezés: +36 30 / 399-5818

Köszönöm!

Posta György polgármester