AZ 1956-OS FORRADALOM ÉS SZABADSÁGHARC 60. ÉVFORDULÓJA ALKALMÁBÓL PÁLYÁZAT GYERMEKEK RÉSZÉRE Tokaj Város Önkormányzata és a Tokaji Múzeum pályázatot hirdet az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója alkalmából dokumentum és fotó kategóriákban.

1. A pályázat célja
Tokaj Város Önkormányzata és a Tokaji Múzeum e pályázattal is emléket kíván állítani az 1956-os magyar forradalom és szabadságharc eseményeinek 60. évfordulójára. A felhívás ösztönözni és díjazni kívánja azokat a gyermekeket, akik begyűjtik a családjukban előforduló fotókat, ill. egyéb emléktárgyakat, dokumentumokat, amelyek a forradalom tokaji eseményeire emlékeztetnek. Ezáltal a „fiatal nemzedék” is megismerheti 1956 városunkban lezajlott történéseit.

2. Pályázati korhatár
18 év

3. A pályaművek benyújtásának módja, helye és határideje
Pályázni a dokumentumok, ill. fotók személyes leadásával, illetve a Regisztrációs Lap kitöltésével lehet, mely átvehető a Polgármesteri Hivatal Titkárságán vagy letölthető a www.tokaj.hu honlapról.

A pályaművek beadási határideje: 2016. október 14.
A benyújtás módja személyesen vagy megbízott személy által az alábbi címen:
Polgármesteri Hivatal Titkársága
3910 Tokaj, Rákóczi út 54.

4. A pályázatok elbírálása és díjazása
A pályázatok befogadását és értékelését a Helyi Értéktár Bizottság végzi.
A Bizottság által befogadott valamennyi pályázat elismerésben részesül.

„A" kategória: Dokumentum

„B" kategória: Fotó
5. Információ
A pályázatról további információkat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy 47/352-752-es telefonszámon kaphatnak.

6. Lezárás
Az eredmények kihirdetésére 2016. október 21-én, a www.tokaj.hu honlapon kerül sor.