Felhívjuk a Tisztelt Polgármester- és Képviselőjelöltek figyelmét, hogy a Tokaji Hírekben kínált INGYENES bemutatkozási lehetőség határidejét 2019. október 2., szerda délelőtt 11 órára módosítottuk! Tisztelt Jelöltek!

 

Az öt évvel ezelőtti önkormányzati választásokhoz hasonlóan a Tokaji Hírek idén is egyenlő feltételekkel díjmentes bemutatkozási lehetőséget kínál fel azon polgármester- és képviselőjelölteknek, akiket a Helyi Választási Iroda nyilvántartásba vesz.

 

A polgármester- és önkormányzati képviselőjelöltek 2019. október 2-án, szerda délelőtt 11 óráig küldhetik el bemutatkozó szövegüket az alábbi e-mail címre:

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A polgármester-jelöltek bemutatkozása:

A jelölt nevén, jelölő szerveztén és 5,5 cm X 5,5 cm méretű fotóján túl 1700 karakter (szóközökkel értendő) szöveg jeleníthető meg.

 

Az önkormányzati képviselőjelöltek bemutatkozása:

A jelölt nevén, jelölő szerveztén és 4 cm X 4 cm  méretű fotóján túl 1300 karakter (szóközökkel értendő) szöveg jeleníthető meg.

 

Felhívjuk a Tisztelt leendő Jelöltek figyelmét, hogy a bemutatkozó anyagokhoz csak minimum 300 DPI felbontású fotót tudunk elfogadni. A bemutatkozó szövegnek pedig csak egyszerűen másolható formátumban kell érkeznie, egyéb (jpg, pdg, tiff, stb) formátumú anyagot elfogadni nem tudunk. A fent jelzett karakterszámokat túllépni a díjmentes bemutatkozási lehetőség keretin belül nem lehet. Adott esetben az előírt karakterszámot meghaladó anyag esetében a szerkesztőségnek jogában áll a szöveget csak a megjelölt karakterszámig megjeleníteni, az a feletti szöveget figyelmen kívül hagyja.

A díjmentes bemutatkozási lehetőségben párt- vagy egyéb jelölőszervezet logóit megjeleníteni nem lehet. A polgármester- és önkormányzati képviselőjelölteket abban a sorrendben mutatjuk be, ahogyan a szavazólapon szerepelni fognak. Felhívjuk a jelöltek figyelmét, hogy a bemutatkozó anyagban csak saját terveit, elképzeléseit mutathatja be. A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy obszcén, másokat személyi jogaiban támadó szöveget nem jelenít meg.

A jelölteknek lehetősége van a díjmentes bemutatkozáson túl fizetett politikai hirdetést is igénybe venni. A Tokaji Híreket kiadó Tokaj Consulting Kft. 2013. évi XXXVI. törvény (Ve.) 148. §-a jogszabályi előírásainak megfelelően határidőre megküldte az Állami Számvevőszék részére a 2019. évi helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választása előtti kampányidőszakra vonatkozó árjegyzékeiket. Ezzel jogosulttá vált arra, hogy a választásokhoz kapcsolódóan fizetett politikai hirdetéseket jelentessen meg.

 

Hirdetési díjak:

Teljes oldal (A/4 oldalméret): 50.000 forint/megjelenés. Hátsó borítólapon 80.000 forint.

Fél oldal (A/5 oldalméret): 35.000 forint/megjelenés. 

Negyed oldal (A/6 oldalméret): 25.000 forint/megjelenés

 

Negyed oldalnál kisebb megjelenésre nincs lehetőség. Hátsó borítón csak álló formátumú teljes oldalas hirdetést tudunk megjelentetni, kisebb méretűre ott nincs lehetőség. Áraink bruttó árak. A belső oldalon fekete-fehér formátumban, a külső borítón kék-fekete összeállításban jelenik meg a lap. A kampányidőszakban érintett lap megjelenési dátuma: 2019. október 2., szerda. Felhívjuk a Tisztelt (leendő) Jelöltek figyelmét, hogy a fizetett politikai hirdetéseket azok beérkezési sorrendjében vesszük figyelembe. A megjelenés feltétele a kitöltött megrendelő lap aláírása és  a számla készpénzben vagy átutalással való előzetes kiegyenlítése.