Új néven rendezik meg a Tokaj Grand-et. A Winelovers prémium boros rendezvények első állomását ezentúl Tokaji Márciusnak hívják, a szervezők azt ígérik, hogy új lendülettel, még magasabb színvonalon igyekeznek közelebb hozni egymáshoz a borokat, a borszeretőket és a borászokat. A rendezvények szervezése során az elmúlt években csupa jó tapasztalatot gyűjtöttünk: egyértelműen rendületlenül nő az érdeklődés az igényes nagykóstolók iránt, és az is bebizonyosodott, hogy a kiemelt szőlőfajták valóban olyan minőségű borokat adnak, amelyekre bátran építhetünk eseményeket, tematikus hónapokat.

• Tokaji Március – Tokaji Március Nagykóstoló (2016. március 19.)
• Kékfrankos Április – Kékfrankos Április Nagykóstoló (2016. április 23.)
• Pezsgő Június – Pezsgő Június Nagykóstoló (június 11.)
• Olaszrizling Október – Olaszrizling Október Nagykóstoló (október 8.)
• Bordói November – Bordói November Nagykóstoló (november 26.)

Az egységes arculaton túl fontos az is, hogy 2016-tól minden rendezvényüknek az öt csillagos Corinthia Hotel Budapest ad otthont.

Lehet csatlakozni
A Winelovers csapatának közlése szerint minden pincészetet, éttermet, bárt és borboltot csatlakozásra ösztönöznek és arra biztatják őket, hogy hirdessenek saját programokat a tematikus hónapokban.
A közleményben hozzáteszik: Fontos továbbá, hogy a korábban a Borászportál.hu nevével fémjelzett, a Nagykóstolókat megelőző bortesztek is megújulnak. Ezek továbbra is az egyes hónapok kiemelt témájával összhangban keresik az ország legkiválóbb tételeit, és a díjátadók változatlanul a Nagykóstolókon zajlanak. Mostantól azonban a Vinoport.hu szakmai támogatását is élvezik, és egységesen, Winelovers Borteszt néven zajlanak, amiről a borászokat emailben értesítik.

A Tokaji Márciushoz az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 70 419-7868 telefonszámon lehet csatlakozni. Hegyaljáról eddig 65 borászat jelezte, hogy részt kíván venni a programon.