A fiatal tokaji sportoló számára jól indul a 2017-es szezon. Az elmúlt hétvégén ugyanis előbb párosban bizonyított, Béke Kornéllal együtt a K2 1000 méteren harmadikok lettek a szegedi rangsoroló versenyen a felnőtt mezőnyben, mindössze 4 tized másodperccel lemaradva a háromszoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltánt is a soraiban tudó páros mögött. Ezt követően jött a szenzációs meglepetés. Milán a felnőttek között második lett K1 500 méteren.
Ezzel reménységünk letette névjegyét a magyar felnőtt mezőnyben és megtette az első lépést a tokio-i olimpiai szereplés felé. Az eredmények hatására a Magyar Kajak-kenu Szövetség beválasztotta őt a magyar felnőtt kajak négyesbe, amely 2017.05.25.-05.28. között versenyez a Szegedi Gyorsasági Világkupán, melyen a világ legjobb kajakosai vesznek részt.

[gallery link="file" size="medium" columns="2" ids="https://tokaj.hu/images/uploads/2017/05/M1.jpg|fotók: Szalmás Péter (MKKSZ),https://tokaj.hu/images/uploads/2017/05/M2.jpg|"]
Óriási eredmény ez a Győri Graboplast versenyzője számára. Gratulálunk az eddigi eredményekhez és sok sikert kívánunk a Világkupára! Hajrá Milán!
Az önkormányzat szurkolói busz indítását tervezi a Szegedi Világkupára Tokajból, melynek részleteiről a későbbiekben adunk tájékoztatást. Jelentkezésüket, érdeklődésüket addig is várjuk a 06/30-2345594-es telefonszámon.