Labor Bistro

Cím

3910 Tokaj, Bethlen Gábor utca 1. (térkép)

E-mail

info@laborbistro.hu

Telefon

+36708838888

Webcím

www.laborbistro.hu

Egyéb

American Express, Bankkártyás fizetés, Cirrus, Maestro, MasterCard, MasterCard Electronic, Visa, Visa Electron

A Labor Bistro Tokaj szívében, a történelmi óvárosban a fő téren helyezkedik el. A belváros a kései barokk építészeti stílusával, hangulatos kialakításával romantikus és festői képet tár az ide látogatók elé. A Labor Bistroban mind az igényes szálláshelyet, mind a magas kulináris élvezeteket nyújtó éttermi szolgáltatást kereső vendégek igényeit ki tudjuk elégíteni.

A világörökség részeként számon tartott hegyaljai történelmi borvidék illetve e gyönyörű terület értékeinek megőrzése és értékeinek további emelése, valamint ezek reprezentálása a célunk.

Ennek érdekében gondosan választjuk ki éttermünkben a környékbeli termelőktől a friss alapanyagot ételeinkhez, alakítjuk azokat az évszakoknak megfelelően úgy, hogy közben lépést tartunk a konyhatechnológiával és választjuk ki a régió legszebb borait. Szeretjük azt látni vendégeinken, hogy a maximális elégedettség érzésével távoznak tőlünk.

Szálláshelyünk kialakításakor igyekeztünk megőrizni az épület műemléki jellegéből adódó eredeti stílusjegyeket, amelyeknek köszönhetően a modern és a provance-i hangulatot ötvöző 6 db egyedi kiállítású szoba várja a kedves vendégeinket. Minden szobánk légkondicionált és jól felszerelt fürdőszobával rendelkezik, amelyekben ingyenesen elérhető Wifi és Tv szolgáltatásunk. Vendégeink biztonságosan parkolhatnak a kizárólag részükre fenntartott parkolóban.

Szolgáltatások:

Bankkártya
Hitelkártya
Szép kártya
Szállás és étterem
Ingyenes Wifi
Légkondicionálás
Parkoló

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Turizmus
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!
Megszakítás