Szálláshelyek

2. oldal

Mercure Tokaj Center

Tokaj, Rákóczi u. 5   Hotel
A Mercure Tokaj Center kiváló helyen, Tokaj belvárosának szélén, a Tisza és a Bodrog találkozásánál helyezkedik el, sétatávolságra a város főbb látnivalóitól.

TokajVár Hotel

Tokaj, Bajcsy-Zsilinszky Endre út 5.  
Tokaj-Hegyalja legújabb szállodája, az elegáns, 21. századi technikával felszerelt TokajVár Hotel szakképzett munkatársakkal, fiatalos csapattal fogadja vendégeit.

Toldi Fogadó***

Tokaj, Hajdú köz 2.   Hotel
A Toldi Fogadó, amely először 1998-ban nyitotta meg kapuit, 6 darab szobával és éttermével. Mára már 19 szobával, magyaros étteremmel, családias légkörrel, segítőkész személyzettel várja vendégeit, a történelmi Tokaj belváros szívében. A fogadó épülete két részre különíthető el (műemléképület és új szárny), de mégis egy egységet alkot, melyben kényelmesen 50 főnek tudunk szállást biztosítani.

Unió Kemping és Turistaszálló

Tokaj, Bodrogkeresztúri út 5.   Kemping
Nyitvatartás: április 1-től október 15.-ig. Kempingünk Tokaj város peremén, közvetlenül a Bodrog partján található. Megközelíthető autóval az M3 -as autópályán Miskolcig ,onnan a 37-es főúton a Bodrogkeresztúri elágazástól a 38-as főúton. Vonattal a tokaji vasútállomásig onnan gyalog vagy helyi járatú autóbusszal.

5 Puttonyos Vendégház

Tokaj, Ady Endre u. 28.   Apartman
Belvároshoz, Tiszaparti sétányhoz, Szerelmi−pincesorhoz közel, zárt parkolóval. Kifejezetten ajánlott baráti társaságok, illetve családok részére.
NAPTÁR
Turizmus
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!
Skip to content