Médiaajánlat

Tisztelt Vendégvárók!

Az új esztendő beköszöntésével aktuálissá vált a www.tokaj.hu portálon való megjelenés regisztrálása, illetve a regisztráció meghosszabbítása.

A vendégváró helyek számára kínált, a honlapon való megjelenéssel kapcsolatos szolgáltatások kibővülése és átszervezése miatt a tokaj.hu Kft 2008-tól a megjelenést egyszeri éves regisztrációs díjhoz köti. Az éves regisztrációs díj  2012-ben a következőképpen alakul:

Kategória Éves regisztrációs díj
Szálláshely (1-10 férőhely) >10. 000 Ft/ év +áfa (27 %)
Szálláshely (11-30 férőhely) 16. 000 Ft/ év +áfa (27 %)
Szálláshely (30 férőhely felett) 25. 000 Ft/ év +áfa (27 %)
Vendéglátóhely (étterem, borozó, egyéb vendéglátóhely) 16. 000 Ft/ év +áfa (27 %)
Borászat 16. 000 Ft/ év +áfa (27 %)

A regisztráció menete:

2012-es évben minden leendő partnerünkkel az adminisztrációs munka csökkentése érdekében   határozatlan idejű szerződést kötünk.  Ezután postázzuk Önöknek szolgáltatásunkról a banki átutalásos számlát.

Leendő új ügyfeleink az alábbi szövegre kattintva tölthetik le a regisztrációs szerződést és a megrendelőlapot:

Szerződés
Megrendelőlap

Kérjük, ezt nyomtassa ki 2 példányban, majd nyomtatott betűkkel töltse ki. Ezt követően aláírva küldje el postán a következő címre: Tokaj.hu Kft  3530, Miskolc Széchenyi utca 70.

A kitöltött nyomtatványokat a tokaj.hu Kft is ellátja aláírásával és pecsétjével, majd a szerződés egy példányát postai úton visszajuttatja a megrendelőnek.

Az ügyintézés meggyorsítása érdekében a vonatkozó regisztrációs díjat kérjük az általunk aláírt és visszajuttatott szerződés kézhezvételétől számtott 2 héten belül a 10700086-26016201-51100005 bankszámlaszámra átutalni.

Az adott vendégváró hely saját belső oldalán, az általános információkon kívül részletes leírás megjelentetésére, képgaléria feltöltésére, dinamikus térképen való megjelenésre nyílik lehetőség.

Ezen kívül a választott megjelenési felület (kiemelt helyek: külső oldalak, bannerfelület) szerint differenciálódik tovább a díj az éves alapdíjon felül. A kiemelt megjelenéssel és bannermegjelenéssel kapcsolatos ajánlatainkat megtekintheti alább.

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!
Megszakítás