Tokaji Ferenc Gimnázium és Kollégium

Szolgáltatások

Étterem

Konferenciaterem

A Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium épületegyüttese jó lehetőséget kínál a szabadidő hasznos eltöltésére, osztálykirándulásokra, családi ünnepségekre.

A Tokaji Ferenc Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium épületegyüttese jó lehetőséget kínál a szabadidő hasznos eltöltésére, osztálykirándulásokra, családi ünnepségekre. Az 1990-ben birtokbavett épület boltíves ablakaival, árkádos folyosóival, egyedi hangulatot nyújt az ott tartózkodóknak.. Belső udvara mediterrán hatást tükröz, meghitt beszélgetéseknek, baráti találkozóknak biztosít jó feltételeket. Az épületben étterem is működik, mely minimum 50 fős csoportok ellátását vállalja.

Az 1996-ban épült intézmény adottságai alkalmasak konferenciák, családi ünnepségek, esküvők, kiállítások és bemutatók rendezésére. A gimnázium nemzetközi méretű korszerű sportcsarnoka, sportversenyek, edzőtáborok megtartására is alkalmas. Egyéb lehetőség a városban: borkóstolás, horgászat, evezés, hajókirándulás, ökoturizmus, sportolás, múzeumlátogatás, stb.

Étterem férőhely: 160

Árak:
2 ágyas szoba 2 fővel 4400,-Ft(bruttó);
3 és 4-ágyas szobák mosdóval, közös zuhanyzókkal: 1900,-Ft /éjszaka/fő

Elérhetőségek

Cím: 3910 Tokaj, Bajcsy-Zsilinszky Endre u. 18 - 20. (térkép)
E-mail cím: tfgimnazium@freemail.sulinet.hu
Telefon: +36 47 352-026 , +36 47 352-236
Webcím: http://www.tfg-tokaj.sulinet.hu

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Turizmus
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!