Tokaj Hotel és Étterem

Szolgáltatások

Hitelkártya

Ingyenes WiFi

Légkondicionálás

Parkoló

Üdülési csekk

Tokaj legfestőibb pontján, a Tokaji-hegy lábánál, a Bodrog és Tisza folyók összefolyásánál található a Tokaj Hotel*** és Étterem.

Az idelátogató turisták hangulatos pincelátogatáson, borkóstolókon vehetnek részt Tokaj-hegyalja legjobb pincéiben, ahol megtalálható a világhírű bor, a Tokaji Aszú is.

A kellemes pihenést maximálisan támogatni hivatott 30 db kétágyas erkélyes, fürdőszobás szoba és 12 db kétágyas tetőtéri, zuhanyzós szoba (melyek mindegyike pótágyazható és nemdohányzó). A szállodai szobák folyóra vagy hegyre nézőek. A szálláshely közelében számos sport és szabadidő tevékenység szervezhető (hajókirándulás, városnézés, kajak-kenu túra, horgászat, strandolás, hegymászás).

Bővebben


Az idelátogatók gasztronómiai élvezeteit fenségesen kiszolgáló 130 fős étterem és a 130 fős folyóra néző fedett terasz, lehetőségek hosszú sorát biztosítja, legyen az esküvő, országos konferencia, céges rendezvény, tréning, családi-baráti összejövetel vagy bármilyen ünnepélyes alkalom.

A szálloda wellness szolgáltatásai között megtalálható a finn szauna és a pezsgőfürdő (Jacuzzi), továbbá vendégeink részére ingyenesen használható Wi-Fi Internet hozzáférés (WLAN) is elérhető. A hotel mögött 35-40 autó vagy több busz számára elegendő parkoló, illetve nagy, játékra alkalmas terület található.

Elérhetőségek

Cím: 3910 Tokaj, Rákóczi u. 5 (térkép)
E-mail cím: info@hoteltokaj.hu
Telefon: +36 47 352-344
Webcím: http://www.hoteltokaj.hu

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Turizmus
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!