Újra dübörgött a rock Hegyalján

Idén visszatért a rock zene Tokaj Hegyaljára! A szervezők együttműködésben a Geronimo MC East- el egy igazán hangos és jó bulit zártak a Tisza partján, a régi Hegyalja fesztiválok helyszínén 2021. augusztus 13 . – 14. között.

A pandémiás helyzet ellenére sokan eljöttek, és élvezték velünk az Auróra, a Depresszió, a Down For Whatever, Kalapács, a Lord, a Mérföldkő, a Mina, a Tortuga és a Zorall zenekarok koncertjeit, vagy az antidiscot Vascoval.
Szeretnénk megköszönni a közönségnek, hogy hittek bennünk, és eljöttek a rendezvényre. Hamarosan elküldjük majd a „Free pass” elnevezésű útleveleket is, melyek segítségével a mostani vendégeink ingyenesen léphetnek be a 0. napra, a jegyárakból 50 % – os engedményt kapnak, illetve a vendégeink lesznek egy korsó sörre.
Köszönjük a Borsodi és a Pepsi, valamint az NKA, támogatását, valamint Rakamaz Város Önkormányzat segítségét a rendezvényhez, nélkülük a buli nem valósulhatott volna meg!
Reméljük, hogy jövőre is találkozunk majd augusztus 11 – 13. között, az immár három napos, és egy további zenei helyszínnel bővülő Wild East Rock Hegyalja fesztiválon!

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!
Skip to content