Új időpontok a Paulay Ede Színház előadásaival kapcsolatban

Ezúton tájékoztatjuk kedves Közönségünket, hogy a kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel a hátralévő előadásokat az év második felében tartjuk a Paulay Ede Színházban. A már megváltott bérletek és jegyek érvényesek az új időpontokra is!

A Luxemburg grófja (operett) SZEPTEMBER 18-ÁN (pénteken) lesz a Pesti Művész Színház előadásában.

Sir Bazil idős herceg szerelmes Didier Angele-ba, az ünnepelt énekesnőbe. Feleségül is venné, de ez társadalmi akadályokba ütközik, nem házasodhat rangján alul. Ezért egy arisztokratát keres, aki hajlandó Angele-lal rövid ideig tartó látszatházasságra lépni. René, Luxemburg grófja félmillióért vállalkozik erre. Basil feltétele, hogy René nem láthatja a menyasszonyt. De a fiatalok egymásba szeretnek….

A Magda, a Szabó c. előadás OKTÓBERBEN látható majd (a pontos időpontról később adunk tájékoztatást).

Az előadás izgalmas nézőpontból mutatja be az írónőt, vezeti a nézőt. Szabó Magda legendás állatszeretete kutyák és macskák életét aranyozta be. Két legkedvesebb cicusa, Évuka és Konstantin nevében még leveleket is fogalmazott a szomszédoknak. Ezekben az üzenetekben az írónő szenvtelen őszinteséggel és végtelenül szarkasztikus humorral átszőtt öniróniával vall saját magáról az állatok nevében. Így derül fény a darab folyamán házasságuk mindennapjaira, magánéletükre, karrierjükre. Az előadásban két színész bújik a hőn szeretett állatok bőrébe, érzékenyen billenve át olykor az író házaspár karaktereibe, „kiadva” akár féltett titkaikat is.

Április 22-én lett volna Éric Assous: Boldogság c. darabja. Ez az előadás, mint ahogyan hirdettük, utoljára nálunk lett volna látható. Így ezt a produkciót már nem lehetséges áttenni egy későbbi időpontra. A jegyek visszaválthatók vagy „automatikusan” érvényesek az Advent a Hargitán c. előadásra. A bérletek nem válthatók vissza.

NOVEMBERBEN vagy DECEMBERBEN Sütő András: Advent a Hargitán c. darabja látható majd a Zenthe Ferenc Színház vendégjátékaként.

A darab a lelkünkhöz szól, gondolkodásra késztet Székelyföld különös, misztikummal, néphagyományokkal teleszőtt világáról. Az isteni akaratban rendíthetetlenül hívők, ám az Úr döntéseivel mégis folyton pörlekedők világa ez. A térképen feleslegesen keresett, mert valójában a bennünk lévő Kis Romlás és Nagy Romlás mellett a Hargita zord hegyei között éli életét a korán megözvegyült Bódi Vencel. Ide, a havasokba várja haza messzire szakadt övéit, de hiába. Itt bontakozik ki két fiatal tiszta, örömre készülő szerelme, ami ha kell, a halált is legyőzi. Itt találkozik a múlt és a jelen, a hűség és megbocsátás, az önzés és a hit, a szeretet és a sohasem múló remény. Itt a tragédia és a csoda kézen fogva jár….

A már megváltott bérletek és jegyek érvényesek az új időpontokra is!

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!