Tokaji játékvezető a BL-döntőben

A Tokajban élő és dolgozó futballbíró lesz ma este a női Bajnokok Ligájának egyik asszisztense. dr. Kulcsár Judit tizenöt éve vesz részt futballmeccseken, a BL döntővel egy nagy álma teljesült.

Kulcsár Judit előbb jogi doktori diplomát szerzett, majd országos kerettag lett, 2005-től pedig rangos nemzetközi mérkőzések közreműködője az ibrányi asszisztenshölgy.
– A mi világunkban elkülönül a játékvezetői és az asszisztensi pálya. Nekem ez utóbbi jutott, és folyamatosan megtalálom az örömömet benne. Az a tény, hogy csütörtökön aktív résztvevője leszek a Wolfsburg-Lyon női BL-döntőnek, végképp meggyőzött abban: érdemes volt annak idején elkezdeni – említette dr. Kulcsár Judit, a két női Európa-bajnokságon, korosztályos világbajnokságokon, Bajnokok Ligája-mérkőzéseken, olimpiai selejtezőn közreműködő Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei játékvezető, aki az országban elsőként kapott szerepet női asszisztensként a férfi NB I-ben. A szó szoros értelmében zászlóvivő példaképnek számít a feltörekvő fiatalabbak előtt – nyilatkozta az ibrányi születésű, de ma már Tokajban élő Kulcsár Judit a Kelet-Magyarországnak.

Csütörtökön az Eurosport jóvoltából élőben lehet nyomon követni a BL-finálét Reggio Emíliából: 18 órakor Kulcsár Katalin fúj a sípjába, és az oldalvonalaknál dr. Kulcsár Judittól és Hima Andreától kapja majd a segítséget, a tartalék-játékvezetői teendőket pedig Gaál Gyöngyi látja el.

 

Fotó: Pusztai Sándor/KM

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!