TOKAJBAN GYAKORLATOZTAK

Egy veszélyes anyagot szállító kamion borult fel Tokaj egyik mellékutcáján, a balesetben sokan megsérültek. A katasztrófavédelem munkatársai védőruhában tudták csak megközelíteni a tartálykocsit, a beavatkozásban a honvédség is segített nagy erőkkel. Az eset ezúttal a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Védelmi Igazgatási Gyakorlat keretében csak szimuláltan történt meg. A hét helyszínen tizennégy szervezet bevonásával megtartott gyakorlaton a részt […]

Egy veszélyes anyagot szállító kamion borult fel Tokaj egyik mellékutcáján, a balesetben sokan megsérültek. A katasztrófavédelem munkatársai védőruhában tudták csak megközelíteni a tartálykocsit, a beavatkozásban a honvédség is segített nagy erőkkel.

IMG_7353 IMG_7309 IMG_7307 IMG_7294 IMG_7248 IMG_7226

Az eset ezúttal a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Védelmi Igazgatási Gyakorlat keretében csak szimuláltan történt meg. A hét helyszínen tizennégy szervezet bevonásával megtartott gyakorlaton a részt vevők vasúti baleset következményeinek felszámolását, sérültek ellátását, kiürítés és befogadás, vízkár elhárítási, magasból mentési feladatokat hajtottak végre.

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!