Semmi pánik! Tokajban

A Veres1 Színház komédiájával indult az őszi színházi szezon Tokajban. Az egykori Woody Allen vígjátékot Székhelyi József, Aradi Tibor, Dósa Mátyás, Venyige Sándor és Pál Tamás valamint Zorgel Enikő és Holczinger Szandra mutatta be a színpadon.

Az eredeti darab egyébként a vasfüggöny mögötti Kelet-Európában játszódott, a magyar változat azonban a Közel-Keletre helyezték a cselekményt, amiben továbbra is kiválóan működik a Galla Miklós által fordított bravúrdarab hatásmechanizmusa.

A fiatal diplomatagyermek sok-sok balhé után megkapja apja székét két hétre, ám itt sem megy minden rendben. Az amerikai házaspár és lányuk menekül a nagykövetségre, mert akadt egy kis félreértés és összetűzés a helyi arab fegyveresekkel. Heteket töltenek el ott, ahol már hat éve egy rabbi is menedéket kapott. A történet akkor válik igazán érdekessé, amikor az amerikaiak el akarnak menekülni a fegyveresek által körülvett rezidenciáról. Közben a fiatalok egymásba szeretnek, egy arab sejk is a színre lép és a diplomáciai helyzet is egyre jobban fokozódik.

 

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!