Nógrádi Tanár Úr lebilincselő előadásával elkezdődött a „Katlan- évad”

Immáron harmadik teljes szezonját kezdte meg a Fesztiválkatlan. Az idén dr. Nógrádi György nagysikerű interaktív előadásával kezdtünk május 19-én, pénteken. Az ország egyik legismertebb biztonságpolitikai szakértője aktuális és fontos témákat érintett „Te is megértheted mi zajlik a nagyvilágban” címmel.

Európa helyéről, szerepéről, és a magyar lehetőségekről ejtett szót előadásában a Budapesti Corvinus Egyetem oktatója. Kiemelte, hogy fontosak lesznek az idei brit, a német, az osztrák, és az olasz választások. Érdekfeszítően elemezte az Európai Unió helyzetét, amelyet gyengíti Nagy-Britannia kiesése, jövőjét pedig nagymértékben befolyásolja Donald Trump kormányzása. Személyes történeteivel fűszerezett, humoros stílusú előadása közel hozta őt a nézőkhöz, akik a feltett kérdéseikre is kimerítő válaszokat kaptak.
A közönség a „beszélgetés” végén a személyre szóló dedikált könyvek mellé fotókat is készíthetett Tanár Úrral, aki többször jelezte, nagyon jól érezte magát a Katlanban.

Az értékes estét a szervezők Király László tokaji borász jóvoltából ajándékkal köszönték meg. Az egyedi készítésű bort Cserépy Nóra projektmanager nyújtotta át a két nap múlva születésnapját ünneplő Nógrádi Györgynek.

Köszönöm megtisztelő figyelmüket! A következő számban újra találkozunk! Addig is kívánok minőségi programokban gazdag „Katlan-élményt” Önöknek!

Fintor Gábor
ügyvezető igazgató

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!