Motivációs turné Oláh Gergővel

A Tokaji Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumban vendégeskedett Oláh Gergő. Az X-Faktor harmadik szériájának győztese közép­iskolás gyerekeknek szánt Törj ki a csendből című motivációs turnéjának keretein belül látogatott Tokajba.

Az énekes a fiataloknak előadásában arról beszélt, hogy szegény sorsból is ki lehet emelkedni. Saját példáján keresztül mutatta be azt, hogy tehetséggel, munkával és persze egy kis szerencsével sikeres lehet az életben.

Ahová ellátogatok, ott többnyire hányatott sorsú, céltalan gyerekek élnek. Első­sorban nekik szeretnék segíteni. Azt gondolom, nincs olyan ember, akiben ne lenne tehetség. Meg akarom mutatni nekik, hogy hogyan találják meg azt a valamit, amiben a legjobbak, amihez van érzékük. Ehhez kapcsolódik az előadások mottója: ott van benned a tehetség, mutasd meg, hogy azt feleljék, büszke vagyok rád! Nagyon boldoggá tesz, hogy el tudom érni a fiatalokat és segíteni tudok nekik, hiszen még előttük áll az élet. Ha a több ezer gyerekből csak tíz azt mondja, hogy valóban igazam van és elkezd komolyabban gondolkodni, megkeresi önmagát, megváltozik a gondolkodásmódja, megerősödik és hinni kezd magában, akkor már sikert értem el – nyilatkozta korábban a Nógrád megyei hírportálnak a kezdeményezésről az énekes.

Oláh Gergőt a turné tokaji állomására Illés Kornél a Hit Gyülekezetének salgótarjáni vezetője is elkísérte.

fotók: Tóth Dávid

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!