„Menjünk világgá…” – Tokaj a belföldi díszvendég

Tokaj lesz a díszvendég a miskolci Utazási Kiállítások. A március 17-18. között megrendezendő programnak az ITC székház ad helyet, ami ingyenesen látogatható.

A kiállítás sajtótájékoztatóján Bárdos István főszervező elmondta, az idei a huszonnegyedik alkalom s büszkék arra, hogy a budapesti program mellett a még két működő vidéki „expo” közül az egyik a miskolci.
A rendezvény egyik díszvendége a Mahart Tours, belföldi díszvendégnek pedig Tokajt kérték fel. Pfliegler Péter Miskolc alpolgármestere azt mondta örül annak, hogy a megyeszékhelyhez közeli kisváros bemutatkozik, hiszen egy olyan településről van szó, amit sokan szeretnek és ismernek Miskolcon.
Tokajba eddig sokan látogattak el a nagyvárosból, a kirándulókon túl pedig egyre többen a kultúra miatt utaznak ide, elég csak a tavaly nyári program kavalkádra gondolni.

A sajtótájékoztatón Siku Lóránt a közeledő tokaji programok mellett arról a kormányzati fejlesztésről szólt, amiről korábban már mi is beszámoltunk. Az alpolgármester kitért arra, hogy a látványos fejlesztések tovább javíthatják a városi idegenforgalmi vonzerejét, elég csak a Makovecz pavilonra, a megújuló Rákóczi várra, a gyalogos hídra a Bodrog felett vagy éppen a lombkorona sétányra gondolni.

Az Utazási Kiállításnak tavaly kilencezer látogatója volt. Idén közel száz kiállító várja a látogatókat az ITC székházban.

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!