LAKOSSÁGI FÓRUM

Tokaj Város Településrendezési eszközei 1. számú módosításának véleményezése

LAKOSSÁGI FÓRUM

Tokaj Város Településrendezési eszközei 1. számú módosításának véleményezése

 

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 38. § (2) bekezdésben foglaltaknak megfelelően tisztelettel tájékoztatom Önöket, hogy elkészült Tokaj Város Önkormányzatának Településrendezési eszközei 1. számú módosításának tervezete.

Tokaj Város Önkormányzatának Képviselő-testülete fenti tárgyakkal kapcsolatban

2019.július 1. napján (hétfő) 14.00 órakor

lakossági fórumot tart, melyre Önt ezúton tisztelettel meghívom.

Helyszín: a Tokaji Közös Önkormányzati Hivatal földszinti tanácskozó terme

Tokaj Város Településrendezési eszközeinek 1. számú módosítása a http://www.tokaj.hu/telepulesrendezesi-eszkozok-modositasa  linken található meg.

A lakossági fórum keretében bárki személyesen felteheti kérdéseit, illetve megoszthatja véleményét a témával kapcsolatban.

Tokaj Város Önkormányzat Képviselő-testületének a településfejlesztési és településrendezési dokumentumok, valamint az egyes településrendezési sajátos jogintézmények partnerségi egyeztetési szabályairól szóló 13/2017. (IX. 1.) önkormányzati rendelete alapján észrevételeiket, javaslataikat a lakossági fórumon szóban vagy a lakossági fórumtól számított 8 napon belül írásban, papír alapon, továbbá elektronikusan tehetik meg a mellékelt dokumentációban szereplő szabályozási tervi módosítással kapcsolatosan.

Megjelenésére feltétlenül számítunk.

 

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!