Könyvtári híradás

Mint ismert, a tokaji Németi Ferenc Városi Könyvtár (is) zárva tart a Magyar Közlöny 45. számában megjelent 46/2020. (III.16.) Kormányrendelet 5. § paragrafusa értelmében március 17-től. Az élet azonban nem állt meg…

Igaz, olvasók nélkül, de minden nap zajlik a munka az intézmény falai között. A polcok és a könyvtári bútorok fertőtlenítése után is az olvasóinkat tartjuk szem előtt, azaz a legfontosabbnak. Kölcsönzésre, könyvek visszahozatalára egyelőre sajnos nincs lehetőség. Ugyanakkor az állományunkat folyamatosan frissítjük, azért, hogy a veszélyhelyzet után olvasóink megtalálják majd a kedvenc írójuk legfrissebb könyvét/könyveit.

„A könyvtárhasználókkal való kapcsolat megtartása érdekében igyekszünk az online térben is jelen lenni. Így hetente egy-egy kérdést teszünk fel a könyvtárral kapcsolatban a legnagyobb közösségi oldalon (Facebook oldalunkon). A helyes válaszadók közül pedig élő adásban sorsoljuk ki a nyertest, aki díját (stílszerűen egy könyvet) személyesen vehet át tőlünk akkor, amikor már újra kinyithatunk” – mondta dr. Fintor Gábor intézményvezető.

Bízunk benne, hogy ezzel a kis játékkal sok vidám percet szerezhetünk meglévő és leendő olvasóinknak!

Kunné Gaszper Judit
könyvtárvezető

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!
Skip to content