Képzés ismertető – Vízi élményútvonal megvalósítása a Bodrog és eredetfolyói mentén

Tisztelt Érdeklődők, Tisztelt Címzettek!

Az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) és Abara (Oborin) Község Önkormányzata (Szlovákia) közösen valósítja meg az „Interreg V-A Szlovákia-Magyarország Együttműködési Program” keretében az alábbi projektet:

Vízi élményútvonal megvalósítása a Bodrog és eredetfolyói mentén” SKHU/1601/1.1/038

A résztvevőknek vállalniuk kell, hogy megjelennek az ANPI honlapján, mint lehetséges túravezetők, akik, ellenszolgáltatás fejében vállalnak túravezetést a Bodrogon.

Az ANPI megbízásából a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ), BJMOKK Sportüzemeltetési Nkft-je nyerte el a megbízást, hogy a biztonságos vízi turizmus növelése és terjesztése érdekében mind a szakosodott vízitúráztatók, mind pedig a környéken élő, vízi túrázás iránt fogékony érdeklődők kapjanak egy alapfokú, vízi túravezető képzést. Általános cél, hogy a várható, évenkénti több ezres látogatói létszám részére legyen elegendő és bevonható helyismerettel rendelkező túravezető, túrakísérő és a helyi oktatási intézmények is igénybe tudják venni a fejlesztéseket.

A képzésre várjuk azokat a Bodrog környéki települések pedagógusait, testnevelőit, egyéb sportági edzőket, természetjárókat, civil szervezetek képviselőit, helyi önkéntes idegenvezetőket, magánszemélyeket, akik szívesen megismerkednének a vízi turizmus alapjaival és egyedi felkérések esetén túravezetést is vállalnának.

A képzés, az MKKSZ által a Felnőttképzési törvény alapján akkreditált, D képzési körbe tartozó, „Túravezetői ismeretek kajak-kenu sportágban” címen lesz megtartva.

képzés helye: Tokaj

Elmélet és gyakorlat: 2019. 07. 12-14. péntek-szombat-vasárnap (30 óra) 8.00-17.00 óra között

A képzésbe kerülés alapvető feltételei:

  • érettségi bizonyítvány (külföldi érettségi bizonyítvány esetén ha van, akkor magyar megfelelés igazolása)
  • Háziorvosi, vagy sportorvosi egészségügyi alkalmassági
  • minimum 0,5 éves sporttevékenység igazolása (testnevelő tanári diploma, sportklub tagsági igazolás, edzőterem bérlet, sport versenyen való részvétel igazolása, …. stb)
  • Együttműködés vállalása az ANPI-val

A csoportot a jelentkezési sorrendben, de az érkezési területek figyelembevételével töltjük fel. A képzések ingyenesek, a képzési napokon a szükséges eszközöket, ebédet biztosítunk, a gyakorlatok esetében pedig, indokolt esetben szállást. A képzések elméleti és gyakorlati vizsgával zárulnak, a sikeres vizsgázók tanúsítványt kapnak.

JELENTKEZÉS:  Jelentkezni e – jelentkezési lap kitöltésével lehet, 2019.07.01-ig a

https://forms.gle/5X4Ro7ojPTDAUX617   linken

A jelentkezési formanyomtatvány kitöltése nem jelent automatikus bejutást a képzésre, minden jelentkezőt írásban értesítünk a jelentkezése elfogadásáról, vagy elutasításáról.

Képzéssel kapcsolatosan bármi felmerülő kérdését levélben várjuk a  vizituravezeto@gmail.com  email címen.

VÁRJUK JELENTKEZÉSÉT!

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!