Jutalom a rendőröknek

A Tokaj Rendőrös őrsparancsnokát és három munkatársát jutalmazta meg Tarcal önkormányzata a gyors és hathatós munkájukért. A rendőrök egy betörés után forrónyomon fogták el a gyanúsítottat.

Az eset még decemberben történt, egy idős tarcali férfihez kopogtatott be a gyanúsított és kést szegezett a torkához. A sértett alig négy ezer forintot tudott adni a késsel érkezőnek, de ő ezt keveselte és az idős férfi megölésével fenyegetőzött. Az idős férfi élettársa további huszonegyezer forintot adott át, a gyanúsított ez után menekült el.
Tarcalon eddig nem fordult elő ilyen bűncselekmény, a rendőrök pedig már hétfőn este őrizetbe vették a helyi férfit, akit a rablással gyanúsítottak. Butta László, a település polgármestere azt mondta, annak ellenére hogy a település anyagi lehetőségei korlátozva, mégis szeretnék köszönetüket kifejezni a tokaji rendőröknek. Nagy Csaba rendőr alezredes, tokaji őrsparancsnok, valamit Ress Mihály törzszászlós, Lázár Tamás törzsőrmester és Dobozi Tamás törzszászlós Erzsébet ajándék utalványt vehetett át a polgármestertől.
A tarcali önkormányzat testületi ülésén részt vett Keresztesi János szerencsi rendőrkapitány is megköszönte kollégái munkáját és kiemelte a tokaji rendőrök jó teljesítményét.

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!