Jókedvű január a Paulay Ede Színházban

Két előadást is láthat az újév első hónapjában a tokaji teátrum közönsége. Az év második napján egy fergeteges vígjátékot, január közepén pedig egy „mjuzikelkámedit” mutatnak be a Paulay Ede Színházban.

A tavalyi újévi gálával hagyományt teremtett a Fesztiválkatlan programjait is szervező csapat, akkor a Paulay Ede Színház fennállásának tizedik évét ünnepelték operettgálával. Az új esztendő sem indulhat nevetés nélkül, így már január másodikán este várják a közönséget. Ray Cooney Páratlan páros című darabját mutatják be a Bánfalvy Stúdió vendégjátékában olyan szereposztásban, amely önmagáért beszél. A Kiss Ramónát, Gesztesi Károlyt és Száraz Dénest felvonultató előadás sztoriját sokan sokféleképpen feldolgozták már, az elsőre hétköznapinak tűnő londoni taxisofőr kalamajkája igazán vicces helyzeteket hoz.

„mjuzikelkámedi”
A január 15-i, immár bérletes előadás is sok nevetést és fülbemászó dallamokat hoz. A 2019-ben bemutatott előadás azóta is töretlen népszerűséggel játsszák. A Szente Vajk által írt szövegkönyvet a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház egykori igazgatójának, Tasnádi Csabának a rendezése teszi teljessé. Az előadásban pedig a Veres1 Színház kedvelt színészeit, többek között Balázs Andreát, Zorgel Enikőt, Pál Tamást és Krajnik-Balogh Gábort láthatják a nézők.

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!