A helyi művészek rendezvénye a Fesztiválkatlanban

Összesen tizennyolc tokaji és környékbeli művész munkáiból nyílt tárlat a Fesztiválkatlanban. A fotók, festmények, grafikák mellett számos érdekességet is láthat több héten keresztül a ’katlan közönsége.

A tárlat megnyitóján Posta György polgármester megköszönte, hogy sokan jelentkeztek a Fesztiválkatlan felhívására és vitték be munkáikat a teátrumba. Azt mondta fontos, hogy minél több ilyen akció legyen mert ez is erősíti Tokaj kulturális szerepét.
Fintor Gábor a Fesztiválkatlan létesítményvezetője arról szólt, hogy a kultúra közvetítés a legfontosabb feladatuk. A nagyrendezvények mellett a kisebb, pár száz embert vonzó előadások és bemutatók is részei a Fesztiválkatlan kínálatának, legyen az egy író-olvasó találkozó vagy egy kiállítás megnyitó. Hozzátette, a most kiállított alkotásokat több ezer ember láthatja a nyári szezonban.
A köszöntők után a kiállítók egyenként mutatkoztak be a teátrum színpadán, meséltek munkájukról, alkotásaikról és arról, hogy miként kerültek kapcsolatba az adott művészeti ággal. Tokaj mellett tarcali, bodrogkeresztúri, gávavencselői, szerencsi és nyíregyházi művészek töltötték meg a kiállítóteret, akik köszönetképpen emléklapot vehettek át Fazekas Tamástól, a Fesztiválkatlan Kft. ügyvezetőjétől.

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!