FOTÓPÁLYÁZAT

TOKAJ ÉS A TÉL címmel a Tokaj Alapítvány fotópályázatot hirdet.

20160127szabolcsgergelytel

fotó: Szabolcs Gergely

A cél TOKAJ és a TÉLI ÉVSZAK – ezen belül a kultúrkör téli ünnepei, kiemelten a KARÁCSONY és ÚJÉV – kapcsolatának újragondolt módon történő állóképi megörökítése. Szándékunk olyan fotók bemutatása, melyek egyszerre klasszikusak és formabontóak. Örömmel vesszük jelen pályázati kiírás keretei között a stúdiófotókat is.

Keressük azt a 6 fotót, amelyek megmutatják a borvidék és a téli évszak kapcsolatát, közvetíteni tudják az ünnepi készülődés és töltekezés varázslatos hangulatát, magával ragadó érzelemvilágát.

A Tokaj Alapítványnak szándékában áll nyomtatott formában kiadni ezeket a műveket, így támogatva azt a közösségi igényt, hogy elinduljon a borvidéken egy átalakulási folyamat a forgalomban lévő képeslapok témáját és minőségét illetően is.

A zsűri szeretne kiválasztani egy képet a hat közül, mellyel alkotója az alap elvárásokon túl meg tudta fogalmazni mindazt, amit Tokaj vagy a Tokaji jelent az ember életében az adott év leghidegebb évszakában és az ünnepi környezetben.
Ez az alkotás különdíjban részesül.

Díjak
A legjobb 6 fotó készítőjét 1-1 Tokaji borral és oklevéllel jutalmazzuk.
Különdíj: 100.000 Ft

A pályaművek kizárólag digitális formában, CD, DVD vagy USB adattárolón, a www.tokajfoundation.com oldalról letölthető, kitöltött és aláírt NEVEZÉSI ŰRLAP ÉS NYILATKOZAT egyidejű benyújtásával adhatók be.
Egy pályázó kizárólag egyedi fotó esetében maximum 10 különálló fotót, illetve a fotósorozat kategóriában egy minimum 3 – maximum 10 képből álló fotósorozatot adhat be.

Beadási határidő: 2016. június 30.

Címzett
Tokaj Alapítvány
Postai cím: 3910 Tokaj, József Attila u. 10.
Személyes átadás helye: 3910 Tokaj, Vasvári Pál utca 3. – előzetes egyeztetést követően

Kontakt
Demeter Anett +36 70 200 4035 demeteranett@tokajfoundation.com

További információ: www.tokajfoundation.com

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!