A Fesztiválkatlan Kft. tavaszi színházi programjai a Paulay Ede Színházban

„Ahol a minőség, a kultúra és a gasztronómia találkozik”

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a sikeres őszi évadot követően a tokaji Paulay Ede Színház 2018-as tavaszi bérletes előadásait is a Fesztiválkatlan Kft. szervezi. Ennek kapcsán fontos kiemelnünk, hogy február 15-ig (csütörtök) fenntartjuk a korábbi bérletesek helyeit. Ugyanakkor február 19-től (hétfő) új nézőink is vásárolhatnak bérleteket, vagy a kiválasztott előadásra jegyeket.
Három előadásra szóló bérletet kínálunk, három árkategóriában. Az előadások 19:00 órakor kezdődnek.

Elsőként március 23-án (pénteken) a Harsányi Gábor (a darabban is szerepel) által írt Édes alkony c. zenés vígjáték látható a Pódium Színháztól. Szepi,az ország egyik legnagyobb színésze éppen a rehabilitációját tölti egy szanatóriumban, ahol Kátya nővér mindent megtesz azért, hogy jó kedvre derítse bálványát. Hirtelen felbukkan a legjobb barátja, Pajor Vilmos egy fiatal, ledér hölgy társaságában. A két idősödő művész találkozásukkor felelevenítik szép emlékeiket, de hirtelen megérkezik Pajor felesége … Az izgalmakat fokozza egy besurranó, életveszélyes gyilkos. Krimi, humor, zene, ének, tánc, együtt vannak jelen az előadásban.

A második produkció az Anconai szerelmesek a Veres1Színház előadásában áprilisban látható (pontos időpont márciusban várható, egy szombat/vasárnapi napon lesz az előadás). A darab (írója Vajda Katalin) két óra felhőtlen szórakozás, némi cinkos összekacsintással, egy csipet erotikával és bőséges humorral nyakon locsolt nosztalgiával, azaz a legjobb kulturális koktél egy fárasztó nap utáni felüdüléshez. A szereposztás garancia a kikapcsolódáshoz. Láthatjuk többek között Fésűs Nellyt, Miklós Krisztát, Dósa Mátyást, Balogh Gábort.

A harmadik darab május 4-én, pénteken a Család ellen nincs orvosság a Vidám Színpad társulattól. A rendező, Straub Dezső. A komédiában nem telik el perc nevetés nélkül. Ha rangsorolni lehetne a vígjátékokat, a “Család ellen nincs orvosság!” mindenképpen dobogós helyen végezne. Legszívesebben azt a címet adták volna neki: “Nevetés ellen nincs orvosság!”

Bízunk benne, hogy előadásainkkal felkeltettük a kedves Olvasók érdeklődését. Szeretnénk, ha minél többször találkoznánk majd a minőséget garantáló eseményeinken, melyek után már (május végén) indul a „2018-as Katlan-évad”.

Fintor Gábor
ügyvezető igazgató

Bérletek, jegyek kaphatók a jegy.hu hálózatában, a broadway.hu, valamint a fesztivalkatlan.hu oldalon, a Fesztiválkatlan pénztárában, a tokaji Tourinform irodában. Szép kártya elfogadó hely.
Infó: 06-30-633-0735, 47-552-034

 

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!