Felhívás az óvodás gyermeket nevelő szülőknek a koronavírussal kapcsolatban!

Arra kérjük az óvodás gyermeket nevelő szülőket, hogy 2020. március 16-án, hétfőtől azok, akik meg tudják oldani, inkább ne hozzák közösségbe egészséges gyermekeiket! Azok a gyermekek, akik pedig lázasak, betegek, köhögnek, stb., mindenképpen maradjanak otthon!

Tisztelt Szülők!

Ezúton szeretném tájékoztatni Önöket Tokaj Város döntéséről a koronavírus járvány megelőzésével kapcsolatban. Tokaj városa figyelembe vette az Országos Operatív Törzs és Orbán Viktor Miniszterelnök Úr 2020. 03. 13.-án 21:15 órakor tett bejelentését.

Városunkban, intézményeinkben ismereteink szerint nincs egyetlen koronavírussal fertőzött gyermek sem, ennek ellenére úgy látjuk megfelelőnek, hogy a megelőzés érdekében minden szükséges óvintézkedést megteszünk!

Ezért arra kérjük a szülőket, hogy 2020. március 16-án, hétfőtől azok, akik meg tudják oldani, inkább ne hozzák közösségbe egészséges gyermekeiket! Azok a gyermekek, akik pedig lázasak, betegek, köhögnek, stb., mindenképpen maradjanak otthon!

Azon egészséges gyermekek szüleit, akik nem tudják megoldani az otthoni felügyeletet, arra kérem, hogy minél hamarabb vegyék fel a kapcsolatot az óvoda képviselőivel a további teendők kapcsán.

Mély tisztelettel kérem a szülőket, hogy az idősebb korosztály tagjait lehetőség szerint ne vegyék igénybe a gyermekfelügyelethez, mert ebben a pillanatban ők látszanak a legveszélyezetettebb helyzetben lévőknek!

A járvánnyal kapcsolatos helyzet gyorsan változhat, ezért folyamatosan figyelemmel kísérjük az eseményeket és rövid időn belül minden rendelkezésünkre álló hírcsatornán tájékoztatjuk a lakosságot.

Tokaj, 2020. március 15.

Posta György
polgármester

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!