Felhívás hó eltakarításra!

Tisztelt tokaji lakosok!

A téli időjárásra való tekintettel felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a helyi környezet védelméről és a település tisztaságáról szóló 6/2016 (IV.1.) önkormányzati rendelet alapján az ingatlanok előtti járdák tisztán tartását, hó eltakarítását, síkosság mentesítését az ingatlan tulajdonosa, illetve használója köteles elvégezni!

 

A szórakoztató-, vendéglátó és árusító helyek, üzletek előtti járdaszakaszt a használó köteles folyamatosan tisztán tartani.
Az önkormányzat közfoglalkoztatásban dolgozó munkatársainak feladata a kézi hó eltakarítás során elsősorban az önkormányzati intézmények, közintézmények megközelítésének biztosítása, ezek előtti járdák, valamint a gyalogátkelőhelyek és az autóbuszöblök takarítása.

Kérjük, hogy a rendelet alapján folyamatosan szíveskedjenek gondoskodni a tulajdonukban, illetve használatukban lévő ingatlan előtti járdaszakasz és a ház körüli terület hó eltakarításáról, tisztításáról, síkosság mentesítéséről. Felhívom a figyelmet arra, hogy azon személyek, akik fenti rendelet szabályainak nem tesznek eleget, 200.000.- Ft közigazgatási bírsággal sújthatóak.
Kérjük, szíves megértésüket és együttműködésüket!

Köszönettel:
Posta György sk.
polgármester

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!