Elmarad a Bornapok és a városi gyermeknap

A Kormányzat veszélyhelyzetről szóló rendelkezéseire való tekintettel két városi nagyrendezvény is elmarad Tokajban.

Az eredetileg május 31-re tervezett városi gyermeknapot valamint a június 6. és 7.-re tervezett Tokaji Bornapokat nem tartják meg. Erről polgármesteri határozatban döntöttek, mindkét program helyszíne a Fesztiválkatlan lett volna.

A koronavírus miatt kialakult helyzet kapcsán a héten jelentették be, hogy a Paulay Ede Színház tavaszi bérletes előadásait sem az eredetileg tervezett időpontokban tartják meg. A márciusi Luxemburg grófja című darabot szeptember 18-án, a Magda, a Szabó című előadást pedig októberben mutatják be. Az április 22-ére tervezett Éric Assous: Boldogság című előadás Pikali Gerda és Rékasi Károly szereplésével a darab utolsó bemutatója lett volna a tokaji teátrumban, így a jegyek visszaválthatók (a bérletek nem) vagy „automatikusan” érvényesek az Advent a Hargitán c. előadásra, amit novemberben vagy decemberben mutat be a Zenthe Ferenc Színház Tokajban.

Nagyszombaton, azaz április 11-én tartották volna a tizedik Passiójátékot is, aminek elmaradásáról már korábban döntöttek a szervezők. Nem tartja meg hagyományos és szintén jubileumi nagyböjti hangversenyét Tokaj Város Vegyerskara sem, ezt eredetileg április 2-án, este hat órától rendezték volna a görögkatolikus templomban.

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!