Elfogadták a város 2020-as költségvetését

Megtartotta éves első rendes ülését az önkormányzat. A képviselők elfogadták Tokaj idei költségvetését, amelynek fő száma meghaladja az öt milliárd forintot.

A testület huszonöt napirendi pontot tárgyalt, az ülés fő témája az idei költségvetés volt. Az 5.117.686.290 forintos főösszeggel elfogadott büdzsé tartalmazza a fejlesztési forrásokat is, a magas összeg példaértékű Tokajban. Az ülésen elhangzott, bár a döntési folyamat gyorsan tűnik, a hivatal dolgozói, a városi intézményvezetők és a testületi tagok hosszas előkészítés után készítették el a költségvetést.

Az ülésen szó esett még a város, illetve a járás munkaügyi helyzetéről és meghallgatták a szakrendelőt működtető gazdasági társaság beszámolóját is. Az eredeti tervezethez képest ugyan módosításokkal, de egyhangú döntés született a Fesztiválkatlan üzemeltetési szerződéséről is. Ennek értelmében 2025-ig biztosan üzemelteti a rendezvénycentrumot a budapesti központú Broadway Event Kft. A képviselők a Kulturális és Konferencia Központ, valamint az annak részeként működő Németi Ferenc Városi Könyvtár munkatervét is elfogadták, de új, a városban elhelyezendő forgalomtechnikai eszközök telepítéséről is döntöttek.

A részletekről hamarosan beszámolunk.

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!
Skip to content