Bringa Piknik: Nyíregyházától tekernek Tokajig

Kiadós tekerésre várják az embereket május 12-én. Nyíregyházáról, a Kossuth térről indulnak és a Tokaj Fesztiválkatlanig kerékpározhatnak azok, akik beneveznek a Bringa Piknikre.

A mintegy 35 kilométeres út nem verseny, hanem inkább túra – erről is szóltak a Platán Autóházban megtartott sajtótájékoztatón. A szervezők több száz résztvevővel számolnak, akik útközben frissítőpontokon pihenhetnek meg. Arra is figyelni fognak, hogy lehetőség szerint együtt tartsák a mezőnyt, biciklis rendőrök és a ViniBike kerékpárosai vezetik majd fel a túrázókat.
A cél, hogy mindenki jól érezze magát korra és nemre való tekintet nélkül. A túra alatt folyamatos orvosi jelenlét és szervizautó is segíti a kerékpározókat a nem várt problémák elhárítására.

Gasztrokaland Tokajban
A Fesztiválkatlanban a látogatókat biciklis programokkal, könnyűzenei koncerttel várják. A parkolóban pedig újra gasztrorendezvényt tartanak, a Kóstolja meg Hegyalját programon most a térség ízeire koncentrálnak. Akiknek kedvük van menet közben is csatlakozhat a túrához, de a látogatókat természetesen kerékpár nélkül is várják mindkét eseményre.

 

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!