Bringa Piknik: 2019. május 25.

Egészség, sport, jó hangulat, szuper társaság. Idén is erről szól a Bringa Piknik!

A tömegsportok közül napjainkban a kerékpározás az egyik legkedveltebb sportág, ezért is jött létre a Bringa Piknik, amely amellett, hogy népszerűsíti a sportot, bemutatja a 2017-ben átadott Nyíregyháza-Tokaj kerékpárutat is, mindezt a biztonságos közlekedés hangsúlyozásával. A névválasztás megalapozza a családias hangulatot is. 2018-ban már több mint 1000 kerékpáros tekerte végig Nyíregyháza – Tokaj közötti távot. Azt a több mint 30 km-t, amelyen 4 megállóból kettőben pihenő állomás, piknik pontok várták a megfáradt bringásokat. Nyírtelek és Rakamaz biztosította a helyszínt ezekhez a frissítő állomásokhoz.A tömegsportok közül napjainkban a kerékpározás az egyik legkedveltebb sportág, ezért is jött létre a Bringa Piknik, amely amellett, hogy népszerűsíti a sportot, bemutatja a 2017-ben átadott Nyíregyháza-Tokaj kerékpárutat is, mindezt a biztonságos közlekedés hangsúlyozásával. A névválasztás megalapozza a családias hangulatot is. 2018-ban már több mint 1000 kerékpáros tekerte végig Nyíregyháza – Tokaj közötti távot. Azt a több mint 30 km-t, amelyen 4 megállóból kettőben pihenő állomás, piknik pontok várták a megfáradt bringásokat. Nyírtelek és Rakamaz biztosította a helyszínt ezekhez a frissítő állomásokhoz.

A Bringa Piknik mindenkinek szól, kórtól és nemtől függetlenül, ahol a résztvevő lehet profi versenyző, lelkes amatőr, vagy éppen csak hobbi kerékpáros és nem számít a kerékpár márkája sem. A célnál, ami idén Tokaj Fő tere, egy felállított színpadon különböző kulturális programok is várják majd a távot teljesítőket. Már az első érkezőket az a DJ Tilll fogadja majd, aki 17 éve kezdte pályafutását. Eleinte kisebb klubokban szórakoztatta a nagyérdeműt, majd az idő múlásával egyre nagyobb rendezvényeken mutathatta meg tudását. Napjainkban már a keleti régió minden meghatározó szórakozóhelyének és kiemelkedő eseményének a plakátján ott szerepel a neve. Stílusát tekintve a Club zene és az R’n’B műfaj áll hozzá a legközelebb.
Őt követően a népszerű nyíregyházi együttes, a Karmapirin koncertezik majd 14 órától. Az idén 7 éves formáció az elmúlt években számos átalakuláson ment keresztül. Korábban Mankó Éva és Oláh Ibolya is énekelt a zenekarban, 2014. nyarától Szakos Andrea tölti be a frontember szerepét. A tiszavasvári lány a Megasztár 6. szériájában Radics Gigivel párbajozott a győzelemért, végül előkelő második helyezést ért el. Az énekesnő dalszerzőként és szövegíróként is dolgozik. A banda első, Cirkusz című nagylemeze 2017. júniusában jelent meg. 2019. pedig egy újabb mérföldkő a csapat életében. Új felállással, új műsorral érkezik a MADÁRKA turné május 25-én Tokajba!

Idén is lesz Bringa Ovi Nyíregyházán, a Kossuth téren, hogy már a legkisebbek is elkezdhessenek ismerkedni a KRESZ szabályaival és a helyes, biztonságos kerékpározással. Bárkinek lehetősége lesz Bike Safe regisztrációra is. Nem hagyják ki a különböző bringás bemutatókat sem. Akik nem csak 2 keréken közlekednek, azoknak tesztvezetéssel egybekötött személygépkocsi bemutatót is tartanak a rendezvény hivatalos autós partnere jóvoltából.

Egy felmatricázott szerviz buszt is biztosítanak a szervezők az esetleges műszaki problémák kivédésére, megoldására. Tokajból vissza Nyíregyházára mindenki egyénileg érkezik, hisz a tokaji programokon való részvétel kötetlen. A MÁV-Start a Tokaj-Nyíregyháza vonalon közlekedő vonatokhoz kerékpárszállításra alkalmas vagonokat is csatol.

És végül a legfontosabb információk:

A Bringa Piknik időpontja: 2019. május 25.
Start: Nyíregyháza, Kossuth tér, 10:00 (gyülekező 8:00)
Cél: Tokaj, Kossuth tér
Piknik pontok: Nyírtelek, Közösségi Ház és Rakamaz, Teknősház Látogatóközpont

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!