Átadták a fedett jégcsarnokot Sátoraljaújhelyen

Újabb attrakcióval bővült a Zemplén Kalandpark, átadták a fedett jégcsarnokot. A mintegy 2000 négyzetméteres terület a korábbi jégpálya befedésével valósult meg, így akár nagy tömegeket befogadó rendezvényeket is meg tudnak ott tartani.

Akár koncerteket, esküvőket, bálokat is megtarthatnak Sátoraljaújhely új létesítményében – erről a település polgármestere beszélt a Zemplén Televíziónak adott nyilatkozatában a fedett jégcsarnok átadásakor. Szamosvölgyi Péter szerint a kétezer négyzetméteres épületben akár nagyobb sporteseményeket is megvalósíthatnak.

A jégpálya kialakítása négy éve tart, először egy kisebb területen mobil jégpályát építettek, amit később úgy bővítettek, hogy közösségi használatra és sportolásra is alkalmas legyen.
A csarnokot a Zemplén Kalandpark üzemelteti, a hozzá tartozó kiszolgáló egységeket egyelőre mobil házakkal és a többi attrakció meglévő eleminek használatával oldják meg. Ezeket pályázati forrásból fejlesztenék, aminek része a parkolóhelyek számának növelése is.

Az épület a korcsolyaszezonig rendezvénytérként szolgál, a tervek szerint október végétől lehet majd ott korcsolyázni. Cél, hogy később a szezont meghosszabbítva is lehessen használni a fedett jégcsarnokot.

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!