1. oldal

A TokajGuide lett a legjobb borkalauz Európában

2021. November 30.  
Kétnyelvű útikalauzt Párizsban. Az olimpián kívül nincs más világverseny, ahol ennyi nemzet képviselteti magát és mérkőzik meg, ezért is különösen nagy érdem a TokajKalauzé - számolt be az Euronews.

Jó ütemben halad a többcélú igazgatási épület beruházás

2021. November 29.  
Többcélú igazgatási épület és inkubátorház valósul meg Tokajban a Zemplénkő Kft. generálkivitelezésében. A „Barnamezős területek rehabilitációja” elnevezésű projekt a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében jön létre 443,5 millió forintból - írta meg a magyarepitok.hu.

Felgyúltak az adventi fények

2021. November 29.  
Idén rendhagyó módon a tokaji kultúrnegyedben rendezték be Tokaj adventi díszítését. A hagyomány szerint ugyan a Kossuth téren tartják a városban az ünnepvárást, idén azonban az ott zajló munkálatok miatt új helyszínt kerestek az ünnepi fényeknek.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS - a Tokaji Múzeum igazgató (magasabb vezető) munkakör betöltésére

2021. November 26.  
Tokaj Város Önkormányzata a "A muzeális intézményekről, a nyilvános könyvtári ellátásról és a közművelődésről szóló 1997. évi CXL. törvény, a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény, a kulturális intézményben foglalkoztatottak munkaköreiről és foglalkoztatási követelményeiről, az intézményvezetői pályázat lefolytatásának rendjéről, valamint egyes kulturális tárgyú rendeletek módosításáról szóló 39/2020. (X.30.) EMMI rendelet alapján pályázatot hirdet a Tokaji Múzeum igazgató (magasabb vezető) munkakör betöltésére.

PÁLYÁZATI KIÍRÁS - Költségalapú lakás bérbeadására

2021. November 25.  
Tokaj Város Önkormányzat Képviselő-testülete (3910 Tokaj, Rákóczi út 54.) a tulajdonában lévő lakások és helyiségek bérletéről szóló 9/2017. (V. 26.) önkormányzati rendelet 13. § (3) bekezdése alapján pályázatot hirdet az önkormányzat tulajdonát képező megüresedett költségalapú bérlakás bérbeadására.
NAPTÁR
Hírek
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!
Skip to content