Táncszínházi est két részben (Zempléni Fesztivál)

2018. August 16. 19:00 - 20:30

Paulay Ede Színház (Tokaj, Serház utca 55.) (térkép)

www.zemplenifesztival.hu

I. Gera Anita Társulata, a DanceLab bemutatja: I M A G E Balázs Júlia, Básits Branka, Gál Horváth Bernadett, Gera Anita, Gönczöl Nikoletta, Herczku Ágnes Zene: Gera Gábor, Montázs Fény, látvány: KGP Koreográfus: Gera Anita Ráncos vagyok, kövér vagyok, sovány vagyok, a munkámnak élek, a családomnak élek, feláldoztam mindent, el kellett volna hagynom, miért hagytam […]

I. Gera Anita Társulata, a DanceLab bemutatja: I M A G E
Balázs Júlia, Básits Branka, Gál Horváth Bernadett,
Gera Anita, Gönczöl Nikoletta, Herczku Ágnes
Zene: Gera Gábor, Montázs
Fény, látvány: KGP
Koreográfus: Gera Anita

Ráncos vagyok, kövér vagyok, sovány vagyok, a munkámnak élek, a családomnak élek, feláldoztam mindent, el kellett volna hagynom, miért hagytam el, most tartok a csúcsra, lecsúsztam mindenről. Sikerülhet-e megszabadulni a társadalmi konvencióknak való megfelelés terhétől, vagy elfogadva a kényszerpályát, a felkínált szerepekből választunk egyet magunknak?

II. dot.Consla / Harcsa Veronika&Gyémánt Bálint :
I H E A R YOU
Zene (hangfelvételről): Harcsa Veronika, Gyémánt Bálint
Koreográfus: Ujszászi Dorottya

„Milyen lehet a hangja? Nincs hangja, teste van. Íze, ereje, sebessége, lágysága van. Néma hangszer, tele van zenével, ha jól állsz hozzá, megérzed, és egy másik füllel hallod. Milyen lehet az érintése? Nincs teste, hangja van. Öble, sikolya, suttogó éneke van. Mozdulatlan test, tele van energiával, ha mellé ülsz, vibrál, egy másik érzékeléssel érzed.”
A consla saját formanyelv, amely ötvözi mind a latin páros táncok (salsa, zouk) kötött vezetés-követésből adódó mégis spontán örömtánc mozgásanyagát, mind a kortárs tánc adta szabadságot és kreatív önkifejezést, és a kontakt improvizációban résztvevő testek egymásra ható játékát.

 

Jegyár: 1.500,-Ft Online jegyvásárlás: ITT!
Június 30-ig 20% elővételi kedvezmény!

Az előadás a Nemzeti Táncszínház szervezésében a Nemzeti Kulturális Alap Imre Zoltán Programjának támogatásával valósul meg.

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!