Színház Tokajban | Woody Allen: Semmi pánik

2016. October 27. 19:00 - 22:00

Paulay Ede Színház (térkép)

Komédia két részben a Veres1 Színház előadásában. A Paulay Ede Színház bérletes előadása, érdeklődni a +36 47 552 000 telefonszámon lehet.

Axel Magee a fiatal amerikai diplomata korán kitűnt kortársai közül: uzsonnáját egyszer véletlenül egy békeszerződésbe csomagolta. No, de a legreménytelenebbeknek is jár még egy – vagy éppen egy legutolsó – esély, melyet hősünk meg is kap, amikor apja megbízza, hogy két hétig igazgassa egy nagykövetség ügyeit. Mindössze annyit kellene tennie a szokásos adminisztráción túl, hogy lebonyolít egy vacsorát egy olajmágnás tiszteletére. A sors keze azonban orvul lecsap hősünkre, amikor egy szép és bizakodó napfényes délelőtt bemenekül a nagykövetségre Walter Hollander, az amerikai turista feleségével és bájos kislányával, akiket felbőszült arab fegyveres üldözőik kémkedéssel gyanúsítanak…
A Semmi pánik vérbeli komédia. Az eredeti darab a vasfüggöny mögötti Kelet-Európában játszódik. A magyar változat azonban a Közel-Keletre helyezi a cselekményt – és itt is kiválóan működik a Galla Miklós által fordított bravúrdarab hatásmechanzimusa.

Szereplők:
Walter Hollander – ARADI TIBOR
Marion, a felesége – ZORGEL ENIKŐ
Susan, a lányuk – HOLCZINGER SZANDRA
Axel Magee – DÓSA MÁTYÁS
Drobney rabbi – SZÉKHELYI JÓZSEF
Ahmed, titkosügynök – GERNER CSABA
Kilroy, követségi titkár – PÁL TAMÁS
Magee nagykövet / Bashír szultánja – VENYIGE SÁNDOR
Frau Burns / Szultána – STEINKOHL ERIKA
Mr. Saigon, a szakács – HORVÁTH BARNABÁS

Rendező – MEGYERI ZOLTÁN

770339491-semmi_panik_300

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!