Operettszínház: RÓMEÓ ÉS JÚLIA (Fesztiválkatlan)

2016. July 08 - 09.

Tokaj Fesztiválkatlan (térkép)

fesztivalkatlan.hu

Az 500. előadáson és az 500 ezer nézőn túl is folymatos teltházzal futó musical a Szegedi Szabadtéri Játékok, a Pécsi Expo Center, a Debreceni Főnix Csarnok és a Soproni MKB Aréna hatalmas színpada, valamint Baja után, végre a Tokaji Fesztiválkatlanba is ellátogat!

Jegyárak: 2.900 Ft – 8.900 Ft
Jegyértékesítés: +36 47 552 034
Jegyek kaphatók továbbá a broadway.hu honlapon, a jegy.hu hálózatában, és a Tokaji Tourinform-irodában. Tel: +36 70 388 8870

A Rómeó és Júliát nem kell bemutatni senkinek.
Az iskolában kötelező olvasmányként is ismert művet, amelynek musical változatát KERO® – Kerényi Miklós Gábor álmodta színpadra, az Operettszínház elismert, kiváló, díjazott művészeinek a tolmácsolásában élvezhetjük.

Szívből szeretni az egész Musicalt? Igen! Lehet.
Nem véletlen, hogy a párizsi világpremier hatalmas sikerét követően, amikor a Budapesti Operettszínház 2004 januárjában bemutatta a musical magyarországi változatát az előadás azonnal hatalmas ovációt váltott ki.

A produkció dalai nem véletlenül kerültek fel a rádiók slágerlistáira, a musical CD-je 2006-ban nem véltelenül lett platinalemez.
A méltán hires gigaprodukció, amely miatt számos vidéki városból utaznak fel fiatalok, családok, iskolai osztályok mind a mai napig a fővárosba, most a Tokaji Fesztiválkatlanban két alkalommal is megtekinthető.

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!