Katlan RETRO party

2018. August 04 - 05.

Tokaj Fesztiválkatlan (térkép)

https://fesztivalkatlan.hu/event/katlan-retro-party-2/

A ’70-es, ’80-as és ’90-es évek legnagyobb hazai és külföldi slágerei várják az igazi retro discoba vágyókat! A nyár legnagyobb házibulijában fellép a Desperado zenekar, a zenét pedig az ország egyik legkeresettebb lemezlovasa, Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique keveri. Egy fergeteges party, egy éjen át. Az est házigazdája DJ Dezi.

“Újszerű élmény, fergeteges hangulat!”

Katlan Retro-party

Sztárvendégek:

Várkonyi Attila – DJ Dominique és a Desperado!

Az est házigazdája: DJ Dezi, sztárvendégek: Várkonyi Attila, és itt lesz a Desperado!

Az ország egyik legkeresettebb lemezlovasa. Évente több száz fellépés, 36 aranylemez, 5 platinalemez, valamint 2 dupla platinalemez büszke tulajdonosa.
1992 óta dolgozik lemezlovasként, producerként valamint műsorvezetőként DJ Dominique néven.

Az első igazi rezidens helye a debreceni Új Vigadó volt, de ezzel párhuzamosan az összes egyetemi buli helyszínén is megfordult.
Ezt követően tanulmányait az Egyesült Államokban folytatta, ahol nagyon sok új dolgot tapasztalt meg és sajátított el a helyi zenei kultúrából. Miután hazajött, megalapította a Fergetegparty elnevezésű bulisorozatot, mely a City Rádiós partyk keretein belül kelt igazán életre, majd a Juventus Rádió segítségével lett országosan is ismert. Számtalanszor lépett már fel külföldön is, például Amerikában, Csehországban, Görögországban, Svájcban és Németországban is.

Állandó fellépője volt a Juventus Rádió, az RTL, a Tower of Power, a Z+, valamint az MTV Roadshow-inak. Jelenleg szinte az összes hazai nagy Fesztiválon találkozhatunk Vele, többek között az EFOTT-on, a VOLT Fesztiválon, A Mi Velencénk Fesztiválon, a SZIN-en és számos más kedvelt nagy rendezvényen.

Több alkalommal volt már szerencséje színpadra lépni a Népstadionban, a Papp László Sportarénában és a Syma-csarnokban is.

Hosszabb időt töltött a Music Cornerben, a Citadella Dance Hallban, nagyon emlékezetesek a nevéhez fűződő bulik a Széchenyi Kertben, a Soho Londonban, az Alcatrazban, a Retropolisban, a Moulin Rouge-ban a Remixben és a Morrison’s Ligetben is.

Számtalan hazai és nemzetközi sztár előtt és után lépett már fel, mint DJ és MC. Zenélt többek között Dr Alban, Michael Jackson, Captain Jack, a Scooter, a 4 The ’Cause, Emilia, illetve Cascada fellépését követően. De a Fergetegparty ott volt a Dolly Roll, a TNT, a Kozmix, a Neoton, az EDDA, Fenyő Miklós és Ákos koncertjein is.

Készített hivatalos remixet többek között a Scooternek, Radics Giginek, Caramelnek és a Balkán Fanatiknak, valamint több sikeres munka fűződik a nevéhez Bárány Attiliával és Dave Martinnal közösen.

Jelenleg Budapest legnagyobb klubja, a Liget Club, valamint a Morrison’s 2 Music Club csapatát erősíti rezidensként. Továbbá az ország legnagyobb clubjaiban és fesztiváljain találkozhatunk vele hétről hétre.

A Katlan Retro-party a Fesztiválkatlan Teátrumában kerül megrendezésre. Belépés csak 18 éven felülieknek! Jegyvásárlás!

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!