José Cura koncert

2018. July 28. 20:30 - 22:00

Tokaj Fesztiválkatlan (térkép)

https://fesztivalkatlan.hu/event/jose-cura-koncert/

„A negyedik tenor” először Tokajban. A világhírű argentin operaénekes, különleges zenei csemegékkel érkezik Tokajba. Operaáriái a XX. század könnyűzene klasszikusaival fonódnak össze, s alkotnak egy egészet.

Operaáriái a XX. század könnyűzene klasszikusaival fonódnak össze, s alkotnak egy egészet. Csodálatos hangjával betölti a Katlan falait, intim légkört varázsol a színpadra, a nézőket a gyönyör és a mámor állapotába repíti. Műsora közben közvetlen hangulatot teremt a közönséggel, személyében egy igazi showmant is megismerhetnek. A világhírű művészt, hazánk legrégebbi folyamatosan működő színházi együttese, a Magyar Állami Operaház Zenekara kíséri, Pejtsik Péter, a 2002-es Berlini Nemzetközi Filmfesztivál ‘Special Prix Europe’ díjas zeneszerzőjének vezényletével.

Az est közreműködői között köszönthetjük a Virtuózok tehetségkutató műsor nyerteseit is.

José Cura július 28-i koncertjének műsora különleges csemege: az operaáriák a XX. század könnyűzenei klasszikusaival fonódnak össze szórakoztató egységgé, a művészetet belülről, a színpad intim világát az előadó oldaláról is bemutatva a közönségnek.

A rendhagyó és izgalmas programot José Cura házigazdaként mutatja be.

A világhírű művészt, hazánk legrégebbi folyamatosan működő színházi együttese, a Magyar Állami Operaház Zenekara kíséri, Pejtsik Péter, a 2002-es Berlini Nemzetközi Filmfesztivál ‘Special Prix Europe’ díjas zeneszerzőjének vezényletével.

José Cura koncertje a Fesztiválkatlan nagyszínpadán kerül megrendezésre. JEGYVÁSÁRLÁS!

 

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!