I. Adventi Fényes Futás

2020. December 19. 17:00 - 20:00

Fakapu Pince és Panzió (Tokaj, Rákóczi út 27.) (térkép)

https://www.adventifutas.hu/

Hagyományteremtő céllal szerveznek hangulatos adventi futást Tokaj belvárosában. A kicsik 800 méteren, a felnőttek pedig 2-, 4- vagy 6 kilométeren mérettethetik meg magukat.

 

MI A CÉLUNK AZ ADVENTI FUTÁSSAL?
Hagyományt teremtő, hangulatos adventi futást szervezünk, amelynek célja, egyrészt az egészéges életmódra való nevelés, másrészt a közösségi élmény. Szeretnénk, ha az országból minél többen látogatnának el Tokajba aktív turizmus keretében is, hiszen a kulináris élvezetek mellett itt valóban kiváló sportolási lehetőségek adódnak minden évszakban, így télen is.

LEGYEN ÉLMÉNY A FUTÁS
Gyermekek részére szervezünk egy rövid, 800 méteres futást, illetve egy fő futamot, amelyen 2km-t, 4km-t vagy 6 kilométert lehet teljesíteni: te döntöd el, hogy 1, 2 vagy a 3 körös futás mellett teszed le a voksod. Kocogj, fuss vagy sétálj a csodaszép Tokaj belvárosában! Hangulatos adventi élményfényekkel várunk!
S ha már a Tokaji hegyről beszélünk, 2 kilométerenként (körönként) “belecsempésztünk” nektek 33 méter szintemelkedést!
A futás során különleges adventi hangulattal és igazi fényélményekkel várunk, hogy valóban meghitt és feledhetetlen legyen számodra és családod számára a tokaji I. Adventi Fényes Futás!

PROGRAMOK
A bemelegítést Huntersvall Farkas Anett segíti, majd a futást Bacskai Zsolt 2004-es athéni olimpikonnal élvezhetitek!

https://www.adventifutas.hu/

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!