Royal Tokaji Borászat

Borász neve:
Osváth Fruzsina

Cím:
3909
Mád, Rákóczi út 35.(térkép)
Email:
royal@royal-tokaji.com
Telefon:
+36 47 548 500

Webcím:
http://www.royal-tokaji.com/hu/

Több kulcspozícióban is csere történt, de a megbízható minőség és a masszív piaci jelenlét (nem csak itthon) továbbra is adott, méghozzá kedvező árszínvonal mellett, minden tokaji kategóriában. Ha pedig valaki kuriózumokat keresne, akkor ennél a pincénél a birtokborok mellett továbbra is egyedülálló dűlős aszúkat lehet megismerni (ezek mindig 6 puttonyosok), a legjobb környékbeli, saját termőhelyekről […]

Több kulcspozícióban is csere történt, de a megbízható minőség és a masszív piaci jelenlét (nem csak itthon) továbbra is adott, méghozzá kedvező árszínvonal mellett, minden tokaji kategóriában. Ha pedig valaki kuriózumokat keresne, akkor ennél a pincénél a birtokborok mellett továbbra is egyedülálló dűlős aszúkat lehet megismerni (ezek mindig 6 puttonyosok), a legjobb környékbeli, saját termőhelyekről szelektálva. Alap furmintjuk az egyik legjobb árértékarányú száraz tokaji mindmáig, de újabban egyre több hordó- és dűlőszelektált furmintot is találunk a portfólióban.

There have also been changes in key positions, although the reliable quality and massive market presence, which extends well outside Hungary, is still a given. Furthermore, Royal Tokaji offers favourable prices in every Tokaji category. Also, alongside the solid estate wines, if you’re on the lookout for rarities here you can find unique single-vineyard aszús, which are always in the 6-puttyonyos category. These are selected from the best plots of their own neighbouring vineyards.

száraz (dry) furmint, száraz (dry) sárgamuskotály, késői szüret (late harvest), aszú, esszencia

Terület nagysága: 111 ha
Ebből termő szőlő: 108 ha
Dűlők nevei, területnagysággal:
Szent. Tamás 12ha, Nyulászó 18ha, Betsek 15ha, és Mézes Mály 11ha, Birsalmás 1ha

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Bor
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!