HOLDVÖLGY

Borász neve:
Gincsai Tamás

Cím:
3909
Mád, Batthyány u. 69(térkép)
Email:
visit@holdvolgy.com
Telefon:
+36 20 421 1817

Webcím:
www.holdvolgy.com

A fiatal Gincsai Tamás és felkészült csapata kortárs arculat és még látványosabb pincei technika mellett készítik boraikat. Több termékcsalád is színesíti a palettát: a fiatalosra hangszerelt Hold&Hollo és az ezüst címkés, angol fantázia-nevekkel ellátott exkluzívabb tételek (aszúikat semmiképp ne hagyjuk ki). The young Tamás Gincsai and his knowledgeable team make their wine with a contemporary […]

A fiatal Gincsai Tamás és felkészült csapata kortárs arculat és még látványosabb pincei technika mellett készítik boraikat. Több termékcsalád is színesíti a palettát: a fiatalosra hangszerelt Hold&Hollo és az ezüst címkés, angol fantázia-nevekkel ellátott exkluzívabb tételek (aszúikat semmiképp ne hagyjuk ki).

The young Tamás Gincsai and his knowledgeable team make their wine with a contemporary image and even more spectacular state-of-art technology in the winery. The several product families make the range more colourful: the youthfully tuned Hold&Hollo and the more exclusive wines with their silver-labels and English names. Incidentally, the aszú wines are a must try.

Ossza meg ismerőseivel!

Oldal nyomtatása
NAPTÁR
Bor
SZÁLLÁSOK
Szálljon meg Tokajban a lehető legkedvezőbb árakon!